RugVista
CarpetVista
CarpetVista Collectible
Carpet Encyclopedia
     
Sunt foarte multumita de covor. Aveam emotii ca nu o sa fie exact culorile care le vedeam eu in poza sau ca textura va fi diferita de ce imi imaginam eu. Totul a fost exact ca in poza si sunt foarte multumita....se potriveste perfect. Livrarea s-a facut repede si in conditii bune. Multumesc frumos!
Raluca C.
Serviciul pentru clienţi
Echipa noastră de relaţii cu clienţii este gata să vă preia apelul.
Sunaţi la +46 40 18 22 70


Stil:
Sortare după:
Preţul minim:
Preţul maxim:
Mărime:
Culoare:


Persan tradiţional

Covoarele persane tradiţionale se numără printre cele mai frumoase şi mai rezistente covoare din lume şi se remarcă prin modelele şi stilurile lor variate, specifice regiunilor în care au fost create. Lucrate cu o măiestrie desăvârşită din lână de înaltă calitate vopsită cu coloranţi naturali, aceste covoare au o rezistenţă îndelungată, fiind astfel o investiţie foarte profitabilă.

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | din 302

 Pagina 
1
 din 
302 Pagina 
1
 din 
302

Pentru mai multe informaţii faceţi clic pe imaginea covorului de care sunteţi interesat.

pil

Salt la începutul paginii


pil

Cumpăraţi online un covor de la CarpetVista

Aici veţi găsi toate frumoasele noastre covoare . Toate covoarele sunt înnodate sau ţesute manual şi sunt disponibile în diverse culori, forme şi mărimi. Covoarele sunt accesibile şi plăcute la păşit, şi vor adăuga un plus de frumuseţe căminului dvs. Alegeţi din gama noastră variată de covoare şi cumpăraţi în condiţii de siguranţă deplină, beneficiind de asemenea de garanţia returnării banilor în 30 de zile, oferită de CarpetVista.