Ca urmare a situației actuale generate de COVID-19, livrările ar putea fi întârziate cu 1-2 zile.

Handloom

Bamboo Grass - Black_ Gri

140x200 cm
2.337 RON
Doar 1 în stoc

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Specificații

Cod identificare covor CVD17020
Densitate noduri aprox. 95 000 - 95 000 noduri pe m²

Puteţi calcula cu uşurinţă densitatea nodurilor numărând nodurile pe o lungime de 1 cm pe verticală şi 1 cm pe orizontală, apoi înmulţind cele două numere obţinute. Apoi înmulţiţi rezultatul cu 10.000, pentru a obţine numărul de noduri pe m².

Unii comercianţi de covoare exagerează densitatea nodurilor, de aceea pentru a obţine o comparaţie corectă a preţurilor, merită să verificaţi personal densitatea nodurilor. Majoritatea covoarelor comercializate de CarpetVista sunt însoţite de o fotografie a dosului covorului şi de o riglă, cu ajutorul cărora veţi putea examina calitatea nodurilor şi număra cu exactitate densitatea acestora, înainte de a alege covorul dorit.

Grosime ≈ 9 mm
Origine Turcia
Pluş Lână / Bambus mătase
Mătasea de bambus este o fibră naturală care se extrage din planta de bambus. Are aproape aceeaşi moliciune şi luciu ca mătasea veritabilă şi, la fel ca bumbacul, bambusul este un material care lasă aerul să circule. Mătasea de bambus este o resursă durabilă şi regenerabilă, fiind o bună alternativă, la un preţ avantajos, la mătasea veritabilă.
Urzeală Bumbac
Fabricaţie Handloom
Tehnică manuală de artizanat folosește războaie speciale care lucrează mai repede decât împletirea manuală tradițională. Tehnica de țesere manuală folosind războiul de țesut nu permite realizarea de modele avansate.
Mărime 140x200
Acest covor este înnodat/ţesut manual; de aceea pot apărea diferenţe de formă, grosime, desen şi mărime. Acest lucru este valabil în special în cazul covoarelor tip nomad şi rustic.

Covor Bamboo Grass - Black_ Gri din India .

Aceste covoare sunt create printr-un parteneriat unic între om şi maşină.
Femeile din regiunea Usak, situată în vestul Turciei, sunt implicate în întreaga activitate de producţie şi fiecare covor în parte trece printr-un lung proces, în care totul se face manual. Toate operaţiile, de la spălare până la finisarea covoarelor, sunt efectuate meticulos cu mâinile, pentru a se asigura cel mai înalt standard de calitate posibil. Utilizarea maşinilor este restricţionată, acestea fiind folosite numai pentru legarea covoarelor împreună, ceea ce înseamnă că fiecare covor rămâne o operă de artă originală şi autentică.

O modalitate inovatoare de a reînvia în societatea zilelor noastre măiestria tradiţională în confecţionarea covoarelor din Usak.

Aceste covoare în stil tranziţional sunt confecţionate din lână şi mătase de bambus de calitate, care nu numai că le conferă o durabilitate extremă şi o senzaţie de delicateţe când se păşeşte pe ele, dar le asigură şi un luciu special, care le trezeşte la viaţă.

Aceste covoare sunt garnitura perfectă pentru casele decorate atât în stil tradiţional, cât şi modern.

Lână / Bambus mătase  Lână / Bambus mătase

Mătasea de bambus este o fibră naturală care se extrage din planta de bambus. Are aproape aceeaşi moliciune şi luciu ca mătasea veritabilă şi, la fel ca bumbacul, bambusul este un material care lasă aerul să circule. Mătasea de bambus este o resursă durabilă şi regenerabilă, fiind o bună alternativă, la un preţ avantajos, la mătasea veritabilă.

Care & Fair

Suntem mândri că facem parte din organizația CARE & FAIR. Misiunea lor este de a îmbunătăți condițiile de viață ale țesătorilor de covoare din India și familiile acestora prin educație și sănătate.

Citiţi mai multe

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!Inspiratia