Recenzii privind CarpetVista

din 5

Lucrate de mână Lână rezistentă

Faţă de pernă

51x51 cm
319 
40%
532 
Faţă de pernă
Culoare

Doar 1 în stoc

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Covor Faţă de pernă din India .

Aceste perne sunt realizate cu ajutorul uneia dintre cele mai vechi cusături din lume. De mult timp, această tehnică reprezintă parte a unor culturi diferite, inclusiv cea a nomazilor Caşmir. Aceasta implică utilizarea unei tehnici de brodat speciale, în care acul trece doar printr-un strat de material. Cusăturile urmează un tipar de formare de bucle cu ajutorul firului, care are drept rezultat o înfrumuseţare artistică a suprafeţei, pe care pot fi formate linii curbe graţioase, semănând mult cu un desen sau cu o pictură.

Pernele sunt realizate folosindu-se fire de lână splendide, care au fost cusute în lanţ prin tehnică manuală şi este căptuşit cu o întăritură din bumbac.

Lână rezistentă  Lână rezistentă

Lâna este o fibră textilă naturală şi totodată unul dintre cele mai căutate materiale pentru fabricarea covoarelor. Covoarele din lână au o viaţă îndelungată şi sunt extrem de rezistente la uzura zilnică. Lâna are o rezistenţă naturală la murdărie şi este uşor de întreţinut. Lâna are totodată o rezistenţă naturală la foc şi îşi păstrează forma, astfel încât pluşul covorului nu păstrează urmele de paşi, revenindu-şi întotdeauna la forma iniţială.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!