Unic Lucrate de mână Lână/Mătase

Tabriz#70 Raj urzeală de mătase Signature : Rahimi Tarhe eghbal

200x300 cm
107 020 
30%
153 605 
Preţ cu amănuntul: 220 303 

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Specificații

Cod identificare covor AXVZZH113
Densitate noduri aprox. 1000 000 noduri pe m²

Puteţi calcula cu uşurinţă densitatea nodurilor numărând nodurile pe o lungime de 1 cm pe verticală şi 1 cm pe orizontală, apoi înmulţind cele două numere obţinute. Apoi înmulţiţi rezultatul cu 10.000, pentru a obţine numărul de noduri pe m².

Unii comercianţi de covoare exagerează densitatea nodurilor, de aceea pentru a obţine o comparaţie corectă a preţurilor, merită să verificaţi personal densitatea nodurilor. Majoritatea covoarelor comercializate de CarpetVista sunt însoţite de o fotografie a dosului covorului şi de o riglă, cu ajutorul cărora veţi putea examina calitatea nodurilor şi număra cu exactitate densitatea acestora, înainte de a alege covorul dorit.

Grosime ≈ 6 mm
Vârstă Contemporan 0-20 ani (nefolosit)
Origine Persia / Iran
Pluş Lână/Mătase
#MISSING(0,)#
Urzeală Mătase
Fabricaţie Lucrate de mână
O tehnica de țesut elaborată, realizată de meșteșugari specializați care leagă împletitura pentru a forma rânduri de pluș, fie prin tăierea fiecărei împletituri individuale, fie a unui întreg rând de împletituri. Împletirea manuală necesită timp și permite chiar și modele complicate.
Numit şi Tabriz, Täbriz, Tabris, Täbris, Tebriz, Tebris
Mărime 200x300

Acest covor este înnodat/ţesut manual; de aceea pot apărea diferenţe de formă, grosime, desen şi mărime. Acest lucru este valabil în special în cazul covoarelor tip nomad şi rustic.

Descriere

This carpet is knotted in workshops in the city of Tabriz in northwestern Persia. It is a sturdy durable carpet with a short rough pile. The patterns can consist of a centrally placed medallion surrounded by arabesques, weeping willows and cypresses. Another popular motif is the four seasons, describing the Persian farmers life during spring, summer, autumn and winter.

Read more about Tabriz carpets here...

Vizualizaţi un film despre Tabriz

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!Oferte