RugVista
CarpetVista
CarpetVista Collectible
Carpet Encyclopedia
     
Am inceput sa ne obisnuim, fiind la cea de a 3 a comanda, ca nu vom avea decat experiente placute privind colaboarea noastra. Si de aceasta data am fost foarte multumiti si va felicitam din nou pentru promptitudine si mai ales pentru seriozitatea si profesionalismul cu care ne-ati obisnuit.
Marius M.
Serviciul pentru clienţi
Pentru moment nu putem prelua apelul Dvs. Apăsaţi aici pentru a afla programul nostru de lucru...


Stil:
Sortare după:
Preţul minim:
Preţul maxim:
Mărime:
Culoare:


Persan tradiţional

Covoarele persane tradiţionale se numără printre cele mai frumoase şi mai rezistente covoare din lume şi se remarcă prin modelele şi stilurile lor variate, specifice regiunilor în care au fost create. Lucrate cu o măiestrie desăvârşită din lână de înaltă calitate vopsită cu coloranţi naturali, aceste covoare au o rezistenţă îndelungată, fiind astfel o investiţie foarte profitabilă.

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | din 257

 Pagina 
1
 din 
257 Pagina 
1
 din 
257

Pentru mai multe informaţii faceţi clic pe imaginea covorului de care sunteţi interesat.

pil

Salt la începutul paginii


pil

Cumpăraţi online un covor de la CarpetVista

Aici veţi găsi toate frumoasele noastre covoare . Toate covoarele sunt înnodate sau ţesute manual şi sunt disponibile în diverse culori, forme şi mărimi. Covoarele sunt accesibile şi plăcute la păşit, şi vor adăuga un plus de frumuseţe căminului dvs. Alegeţi din gama noastră variată de covoare şi cumpăraţi în condiţii de siguranţă deplină, beneficiind de asemenea de garanţia returnării banilor în 30 de zile, oferită de CarpetVista.