RugVista
CarpetVista
CarpetVista Collectible
Carpet Encyclopedia
     
Magazinul dvs.ofera o deschidere pentru achizitionarea intr-un mod facil pentru cumparator a unor produse manufacturate valoroase si a caror provenienta si calitate este garantata de firma dvs. Ne bucuram ca am avut ocazia sa experimentam acest mod de achizitie, si va felicitam pentru seriozitate promptitudinea si mai ales pentru disponibilitatea de comunicare, Speram sa ramanem clienti fideli si sa ne mai intalnim si cu ocazia unor "cmparaturi" viitoare!
Marius M.
Serviciul pentru clienţi
Pentru moment nu putem prelua apelul Dvs. Apăsaţi aici pentru a afla programul nostru de lucru...


Stil:
Sortare după:
Preţul minim:
Preţul maxim:
Mărime:
Culoare:


Persan tradiţional

Covoarele persane tradiţionale se numără printre cele mai frumoase şi mai rezistente covoare din lume şi se remarcă prin modelele şi stilurile lor variate, specifice regiunilor în care au fost create. Lucrate cu o măiestrie desăvârşită din lână de înaltă calitate vopsită cu coloranţi naturali, aceste covoare au o rezistenţă îndelungată, fiind astfel o investiţie foarte profitabilă.

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | din 314

 Pagina 
1
 din 
314 Pagina 
1
 din 
314

Pentru mai multe informaţii faceţi clic pe imaginea covorului de care sunteţi interesat.

pil

Salt la începutul paginii


pil

Cumpăraţi online un covor de la CarpetVista

Aici veţi găsi toate frumoasele noastre covoare . Toate covoarele sunt înnodate sau ţesute manual şi sunt disponibile în diverse culori, forme şi mărimi. Covoarele sunt accesibile şi plăcute la păşit, şi vor adăuga un plus de frumuseţe căminului dvs. Alegeţi din gama noastră variată de covoare şi cumpăraţi în condiţii de siguranţă deplină, beneficiind de asemenea de garanţia returnării banilor în 30 de zile, oferită de CarpetVista.