Cum se efectuează o comandă

Selectaţi şi faceţi clic pe covorul care vă interesează, pentru a mări imaginea şi pentru mai multe detalii despre produs şi preţ. În cazul în care covorul ales de dvs. nu a fost vândut sau rezervat, veţi găsi un buton verde cu textul "Cumpără", în partea dreaptă. Dacă un covor este disponibil în mai multe exemplare, puteţi selecta cantitatea dorită făcând clic pe numărul respectiv. Când faceţi clic pe buton, covoarele vor fi plasate în coşul dvs. de cumpărături, care va apărea în colţul din stânga sus al site-ului.

· După ce terminaţi de adăugat toate produsele în coş, faceţi clic pe butonul "Salt la procesarea comenzii". În funcţie de ţară şi de mărimea comenzii se va calcula preţul transportului, iar preţul total va fi afişat automat pe pagina de procesare a comenzii. Aflaţi mai multe despre costurile de transport aici ...

· Dacă sunteţi deja client înregistrat, vă rugăm să vă autentificaţi introducând adresa de e-mail şi parola. Dacă sunteţi client nou, vă puteţi înregistra ca şi client, sau puteţi cumpăra fără a vă înregistra, prin modulul nostru de comandă rapidă.

· Verificaţi-vă datele şi alegeţi metoda de livrare dorită.

· Selectaţi metoda de plată preferată şi urmaţi instrucţiunile. Vă recomandăm plata prin card de credit, atât pentru siguranţa suplimentară a tranzacţiei, cât şi pentru livrarea mai rapidă a covoarelor comandate de dvs. Puteţi alege, de asemenea, plata prin transfer bancar.

mattor

Reduceri de sezon
Până la  60%

EXCELENT
4.69 din 5
1617 clienți au scris recenzii
Stela D.:
Foarte buna

Structură modernă

Chilim
30-50%

Noutăţi

Colored Vintage & Patchwork
Până la  70%

Covoare în culori

Nain
Până la  30%

Întrebaţi CarpetVista

Buletin informativ

Fiţi mereu la curent cu ofertele noastre