Cum se efectuează o comandă

Selectaţi şi faceţi clic pe covorul care vă interesează, pentru a mări imaginea şi pentru mai multe detalii despre produs şi preţ. În cazul în care covorul ales de dvs. nu a fost vândut sau rezervat, veţi găsi un buton verde cu textul "Cumpără", în partea dreaptă. Dacă un covor este disponibil în mai multe exemplare, puteţi selecta cantitatea dorită făcând clic pe numărul respectiv. Când faceţi clic pe buton, covoarele vor fi plasate în coşul dvs. de cumpărături, care va apărea în colţul din stânga sus al site-ului.

· După ce terminaţi de adăugat toate produsele în coş, faceţi clic pe butonul "Salt la procesarea comenzii". În funcţie de ţară şi de mărimea comenzii se va calcula preţul transportului, iar preţul total va fi afişat automat pe pagina de procesare a comenzii. Aflaţi mai multe despre costurile de transport aici ...

· Dacă sunteţi deja client înregistrat, vă rugăm să vă autentificaţi introducând adresa de e-mail şi parola. Dacă sunteţi client nou, vă puteţi înregistra ca şi client, sau puteţi cumpăra fără a vă înregistra, prin modulul nostru de comandă rapidă.

· Verificaţi-vă datele şi alegeţi metoda de livrare dorită.

· Selectaţi metoda de plată preferată şi urmaţi instrucţiunile. Vă recomandăm plata prin card de credit, atât pentru siguranţa suplimentară a tranzacţiei, cât şi pentru livrarea mai rapidă a covoarelor comandate de dvs. Puteţi alege, de asemenea, plata prin transfer bancar.

mattor

Structură modernă

EXCELENT
4.69 din 5
1584 clienți au scris recenzii
Oana S.:
Covorul este absolut minunat, se potrivește perfect în spațiul nostru, și transformă complet camera în care este amplasat din punct de vedere estetic. Grosimea, calitatea materialului utilizat, modelul și țesătura, fac din acest covor o piesă de artă pe care o vom transmite mai departe ca pe un bun de preț copiilor și nepoților noștri, care nu se va devaloriza și nu își va pierde din ”appeal” cu trecerea timpului. Vă mulțumim!

Colored Vintage & Patchwork
Până la  70%


30-50%

News

Nain
25% Reducere

Întrebaţi CarpetVista