Părerile clienţilor

După primirea covoarelor de către clienţii noştri, aceştia sunt rugaţi să ne acorde calificative pe o scară de la 1 la 5.
Oricine este binevenit să scrie în forumul nostru, însă numai clienţii noştri ne pot acorda calificative.

Calificativul mediu pe care ni l-au acordat clienţii noştri este:

4.69 din 5

2019-03-20 09:34:56

Imi place foarte mult magazinul si am cumparat mai multe produse de care sunt foarte incantata.

Ilie M.

2019-03-15 17:41:57

Voi reveni in magazin!

Dobrovicescu A.

2019-03-13 06:40:48

Sunteți foarte serioși, adevărați profesioniști.

Gabriel M.

2019-03-12 20:21:16

Nicola C.

2019-03-01 07:16:11

Gabriela C.

2019-02-26 22:19:29

Gabriel M.

2019-02-26 10:18:56

Totul a decurs conform asteptarilor. Covoarele sunt de calitate, au fost livrate la timp si ambalate corespunzator. Multumesc!

Cristian D.

Răspuns de la CarpetVista : Thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled to hear you're impressed with the quality of our products and the fast delivery of your new rug. Have an amazing day, we hope to welcome as a customer again.

2019-02-26 07:18:16

Covorul corespunde foarte bine fotografiilor de pe site. Livrarea a decurs in conditii optime, recomand cu caldura CarpetVista.

Alexandrina N.

Răspuns de la CarpetVista : Have an amazing day, we hope to welcome as a customer again. Thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled to hear you're impressed with the pictures of our products and the fast delivery of your new rug. Have an amazing day, we hope to welcome as a customer again.

2019-02-26 06:16:28

Crina B.

2019-02-23 21:52:31

Anca D. S.

2019-02-21 03:13:20

Sunt extrem de mulțumită de calitatea covorului, livrarea a fost făcută int-un timp foarte scurt, ceea ce m-a bucurat enorm deoarece aveam nevoie de el cat mai repede. Cu siguranță voi recomanda acest magazin.

Adelina T.

2019-02-16 19:31:13

Foarte buna, ca si pina acum dealtfel.

Elena C.

Răspuns de la CarpetVista : Good morning! Greetings from Sweden! We are very grateful to you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one and that you are happy with the carpet. Have a nice week!

2019-02-13 08:42:17

Marcel P.

2019-02-12 08:02:37

Apreciez promptitudinea în realizarea și livrarea comenzii.Multumesc!

Tubec D.

Răspuns de la CarpetVista : Greetings from Malmö/ Sweden! We are very grateful to you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one and that you are happy with the carpet.

2019-02-09 08:38:12

Bogdan P.

2019-02-05 08:55:19

Am achizitionat un covor persan. Covorul arata chiar mai bine decat in fotografii. Culorile sunt oarecum mai estompate, lucru intocmai pe gustul meu. Arata ca o veritabila lucrare artistica. Starea lui este impecabila. Livrarea si intreaga experienta cu carpetvista a fost fara cusur. Am primit si un certificat de conformitate. Cel mai probabil, voi reveni pe viitor cu o noua comanda. Numai bine!

Pascalau-Popa A.

Răspuns de la CarpetVista : Dear Alexandra , Thank you so much for your lovely feedback! We are thrilled that you like the carpet that you ordered from us at CarpetVista. We are happy that everything was smooth from the order, our service to the delivery. Please let us know how we can assist you even better in the future. Have a wonderful day ahead! Best regards, CarpetVista

2019-02-05 07:46:59

Marian M.

2019-02-05 07:33:09

Gaina A. M.

2019-02-03 11:06:00

Marcel P.

2019-02-03 10:49:41

A fost totul perfect, multumesc!

Stefan B.

2019-02-02 07:37:49

Marcel P.

2019-02-01 14:16:35

Maria A. V.

2019-02-01 09:05:41

Livrarea s-a realizat mult mai repede decat ma asteptam, totul a decurs bine. Covorul este foarte frumos,dar culoarea este mai inchisa decat cea care apare in poze. Avertizarea apare pe site; daca totusi ar fi fost exact ca in poze, ar fi fost perfect.

Serban C.

2019-01-28 11:44:23

Varga A.

2019-01-28 10:23:40

Florin M.

2019-01-28 09:10:44

Ciprian B.

2019-01-22 15:07:50

O experienta foarte buna, pe care o voi recomanda persoanelor cunoscute.

Ioana P.

Răspuns de la CarpetVista : Good afternoon from Malmö/ Sweden! Thank you very much for your positive feedback. We are happy to hear that you are satisfied with your recent order. Have a nice day!

2019-01-22 13:29:36

Mi-am innoit casa cu covoare, am cumparat si pentru prieteni. Multumesc.

Elena C.

Răspuns de la CarpetVista : Greeting from Sweden! We are happy to hear that you found the rug for your new home on our website. We certainly hope it will brighten up you home.

2019-01-22 06:54:16

Marcel P.

2019-01-22 06:29:51

O experiență deosebit de buna.

Monica M.

Răspuns de la CarpetVista : Greetings from Sweden!Thank you very much for your positive feedback. We are happy to hear that you are satisfied with your recent order. Have a nice day!

Ne-am bucura ca fiecare persoană care a cumpărat un covor de la noi să-şi posteze părerea privind covorul şi serviciile primite.

Puteţi posta, de asemenea, orice comentarii, critici, sfaturi sau sugestii.

De asemenea, puteţi posta întrebări. Vom posta răspunsul aici, sub întrebare, cât mai curând posibil.

Tot ceea ce scrieţi se afişează imediat pe site.

Ne rezervăm dreptul de a şterge mesajele irelevante, precum şi pe cele care conţin reclame şi limbaj abuziv sau jignitor.

Color Boost
15%

EXCELENT
4.69 din 5
1503 clienți au scris recenzii
Ilie M.:
Imi place foarte mult magazinul si am cumparat mai multe produse de care sunt foarte incantata.

Beluch
40% Reducere

Noutăți elegante