Părerile clienţilor

După primirea covoarelor de către clienţii noştri, aceştia sunt rugaţi să ne acorde calificative pe o scară de la 1 la 5.
Oricine este binevenit să scrie în forumul nostru, însă numai clienţii noştri ne pot acorda calificative.

Calificativul mediu pe care ni l-au acordat clienţii noştri este:

4.69 din 5

2019-05-14 07:44:07

Sorin O.

2019-05-11 11:44:26

Tony T.

2019-05-09 20:55:56

Livrarea promptă, la timp, seriozitate maxima.

Ionescu F.

2019-05-08 11:53:22

Daca acum 2 saptamani declaram ca am cumparat 3 covoare acum cifra a ajuns la 4. Multumesc CarpetVista!

Dobrovicescu A.

Răspuns de la CarpetVista : Greetings from Sweden! Thank you for your sublime 5* review, we are very happy to hear that you are satisfied with all 4 rugs. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services.

2019-05-03 13:08:48

Buna ziua,
Doresc sa returnez aceasta comanda.
Va multumesc anticipat!

Daniela B.

2019-05-01 09:51:21

42Carmen C.

2019-05-01 02:10:03

Fuia C.

2019-04-23 05:57:01

Dana C.

2019-04-21 15:59:52

Octavian I.

2019-04-20 21:08:51

Ati dat dovadă de seriozotate

Crinuta P.

2019-04-19 08:51:56

Tudor C.

2019-04-14 21:44:18

Intr-o luna am cumparat, pe rand, 3 covoare si acest lucru cred ca spune totul!

Dobrovicescu A.

2019-04-13 22:58:21

Covorul corespunde descrierii și imaginii de pe site. Livrarea s-a realizat in termenul prezentat pe site.

Sabau P.

2019-04-12 08:02:48

Roxana N.

2019-04-10 09:20:27

Sunt încântată de covoare.Mulțumesc mult!

Schiau A.

2019-04-06 14:52:32

Sunt foarte mulțumită de serviciile magazinului.A fost o experiență plăcută,o să-l recomand cu drag și altor persoane.

Schiau A.

2019-04-03 12:21:45

O experienta frumoasa si incitanta care ma indeamna sa-mi schimb toate covoarele din casa

Dobrovicescu A.

2019-04-03 07:24:06

Chioasca V.

2019-04-02 12:48:21

o experienta foarte buna

Elena C.

2019-03-28 17:06:25

Sunt multumita,operativitatea foarte buna.Sunt la a doua incercare,nu gasesc culoarea potrivita.Trebuie sa retrimit si acum inapoi si sa incerc alta culoare.As vrea ruginiu,dar nu exista in stic,marimea 80x120, nici 60x90.Stept pana apare iarasi in stoc.

Ferencz I.

2019-03-26 10:47:28

Mă bucur ca am colaborat cu d-voastră.Covoarele sunt de calitate f buna,livrarea rapidă,cu siguranță voi reveni.

Ana S.

2019-03-23 08:53:57

Anca U.

2019-03-23 06:14:19

Roxana J.

2019-03-20 09:34:56

Imi place foarte mult magazinul si am cumparat mai multe produse de care sunt foarte incantata.

Ilie M.

2019-03-15 17:41:57

Voi reveni in magazin!

Dobrovicescu A.

2019-03-13 06:40:48

Sunteți foarte serioși, adevărați profesioniști.

Gabriel M.

2019-03-12 20:21:16

Nicola C.

2019-03-01 07:16:11

Gabriela C.

2019-02-26 22:19:29

Gabriel M.

2019-02-26 10:18:56

Totul a decurs conform asteptarilor. Covoarele sunt de calitate, au fost livrate la timp si ambalate corespunzator. Multumesc!

Cristian D.

Răspuns de la CarpetVista : Thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled to hear you're impressed with the quality of our products and the fast delivery of your new rug. Have an amazing day, we hope to welcome as a customer again.

Ne-am bucura ca fiecare persoană care a cumpărat un covor de la noi să-şi posteze părerea privind covorul şi serviciile primite.

Puteţi posta, de asemenea, orice comentarii, critici, sfaturi sau sugestii.

De asemenea, puteţi posta întrebări. Vom posta răspunsul aici, sub întrebare, cât mai curând posibil.

Tot ceea ce scrieţi se afişează imediat pe site.

Ne rezervăm dreptul de a şterge mesajele irelevante, precum şi pe cele care conţin reclame şi limbaj abuziv sau jignitor.

Au mai rămas 6 zile

Reduceri de Primăvară
Până la  60%

EXCELENT
4.69 din 5
1526 clienți au scris recenzii
Ionescu F.:
Livrarea promptă, la timp, seriozitate maxima.

Covoare în culori