Hamadan
Până la 40% Reducere
Hamadan
-
Filtre selectate
loading
Pagina din 2
152 covoare
Hamadan - până la <b>40%</b>

Hamadan - până la 40%

Invitați moștenirea culturală și meșteșugurile artizanale în casa dvs. ca și o notă de bază a unui parfum bun - adaugă soliditate, căldură și substanță. Cu culorile lor puternice și lână de bună calitate, aceste carpete devin companioane versatile și de termen lung, fiind la fel de bune cu stilul Scandinav ca și cu un interior eclectic sau unul modern.

Fiecare covor este o operă de artă unică; țesut de mână de artizani pricepuți în satele din regiunea Hamadan din Iran, folosind tehnici tradiționale ce au fost transmise de-a lungul generațiilor. Cunoscute pentru durabilitatea lor, nu trebuie să vă gândiți de două ori despre a le amplasa în zone cu trafic intens. Pe scurt, este un clasic - perfect pentru o casă modernă.

Obțineți o reducere de 15%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 15% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.