Competiția de Design Rugvista!

FINALIȘTII ANULUI 2021 - VOTAȚI și CÂȘTIGAȚI

inFusion create de Oana Alexandra Cucu

România

România

inFusion design is inspired by the chemical process of tea infusion. On the first hand, the curves represents the water vapors and water drops inside a cup. On the other hand, the lines are illustrating the color that comes from dried plants, coloring the water surface.
Compozitia inFusion este inspirata de procesul chimic de infuzie al ceaiului. Pe de-o parte, acesta reprezinta stilizarea vaporilor si a stropilor de apa din interiorul unei cani prin liniile modulate folosite. Pe de alta parte, aceste linii stilizate reprezinta culoarea care iese din plantele uscate, colorand suprafata apei.

Despre Oana Alexandra Cucu

My name is Oana and I was born in Timisoara, Romania. This year I graduated from the Faculty of Arts and Design in Timisoara, department of Fashion Design. Currently i`m working as a freelancer in this domain and I also follow the master studies in fashion design as well.
Besides this, I am interested by other creative fields such as decorative arts and design.
Numele meu este Oana, sunt nascuta in Timisoara, Romania. Anul acesta am absolvit Facultatea de Arte si Design din Timisoara, sectia design vestimentar. Momentan lucrez ca si freelancer in acest domeniu si urmez studiile masterale tot in aria modei.
Pe langa aceasta preocupare, sunt interesante si de alte domenii creative cum ar fi artele decorative sau designul .

Covorul este, de asemenea, disponibil în următoarele culori:

Obțineți o reducere de 15%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 15% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.