Competiția de Design Rugvista!

FINALIȘTII ANULUI 2021 - VOTAȚI și CÂȘTIGAȚI

Lily Pond create de Roxana Adela Patrasciuc

România

România

Calming as a lily pond, this design blends in with the rest of the room, while encouraging relaxation.
Această propunere de design numită \"Iaz cu nuferi\" e creată pentru a se integra în interioare și în același timp a proiecta o stare de liniște și relaxare în încăpere.

Despre Roxana Adela Patrasciuc

Born in Transylvania, I studied Design in Cluj-Napoca, Romania, with one semester Erasmus experience in Katowice, Poland. I continued my studies with a master degree in Advertising. Adoring nature, I always find inspiration in here, from colour and shape, to mechanics and everything in between.
Născută în Transilvania, am studiat Design în Cluj-Napoca, România, și am fost studentă Erasmus un semestru în Katowice, Polonia. Am continuat studiile cu un master în publicitate. Ador natura. Îmi găsesc întotdeauna inspirație aici, de la culoare și formă, până la mecanică și nu numai.

Covorul este, de asemenea, disponibil în următoarele culori:

Obțineți o reducere de 15%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 15% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.