Competiția de Design Rugvista!

FINALIȘTII ANULUI 2021 - VOTAȚI și CÂȘTIGAȚI

Skyline create de Francisca Gali

Portugalia

Portugalia

Despre Francisca Gali

I have always imagined myself building a career that , somehow, could make the difference. Right now I'm studing at the Faculty of Architecture of the University of Porto . I started my academic career here and I hope it was the beginning of something bigger .
Sempre idealizei construir uma carreira que, de alguma maneira, pudesse ajudar a tornar a vida de outras pessoas uma passagem especial. Sendo eu uma apaixonada pelas artes, senti que a Arquitectura teria tudo para poder dar resposta a este desejo. Neste momento estudo na Faculdade de Arquitectura da Universidade do Porto. Iniciei aqui o meu percurso académico e espero que seja o ponto de partida para a concretização de algo maior.

Covorul este, de asemenea, disponibil în următoarele culori:

Obțineți o reducere de 15%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 15% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.