Competiția de Design Rugvista!

FINALIȘTII ANULUI 2021 - VOTAȚI și CÂȘTIGAȚI

stripes create de Zuzana Daubnerová

Slovacia

Slovacia

Design is inspirated by broken stained glass window and its simplification.
Návrh je inšpirovaný rozbitým vitrážovým oknom a jeho zjednodušením.

Despre Zuzana Daubnerová

Zuzana Daubnerova, born in 1978 in Slovak Republic. Studied at the Faculty of Civil Engineering and Build Heritage Conservation. Works as civil engeneer and graphic designer. Interested in interior design, architecture, culture heritage.
Zuzana Daubnerová, narodená v roku 1978 v Slovenskej republike. Študovala na Stavebnej fakulte a Ochranu stavebných pamiatok. Pracuje ako projektantka a grafická dizajnérka. Zaujíma sa o interiérový dizajn, architektúru a ochranu kultúrneho dedičstva.

Covorul este, de asemenea, disponibil în următoarele culori:


Obțineți o reducere de 15%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 15% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.