Smocuri de mână Lână/vâscoză lucioasă

Elephant Covor - Alburiu / Bej
160x230 cm

2.545 RON
20%
3.181 RON
Cel mai mic preț anterior: 2.545 RON
(TVA inclus)

Livrare rapidă: 4 - 5 zile lucrătoare

Returnări gratuite

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Love Terins

Love Terins

Designer Norvegia Norvegia

Love Terins este o tânără artistă suedeză bazată în Oslo, Norvegia. Ea lucrează în general cu picturi la nivel mare, explorând felul în care arta poate fi atât o experiență vizuală cât și una corporală. Cu utilizarea ei de modele, forme și contraste de culori, ea traduce această experiență în designul de carpetelor.

Covoare create de Love Terins

Elephant

Acesta este un covor unde doresc să mă joc cu înălțimi diferite ale părului și cu utilizarea de calități diferite de fire pentru a crea contraste între suprafețele strălucitoare și cele mate.

Care & Fair

Suntem mândri că facem parte din organizația CARE & FAIR. Misiunea lor este de a îmbunătăți condițiile de viață ale țesătorilor de covoare din India și familiile acestora prin educație și sănătate.

Citiţi mai multe

OEKO-TEX®

Acest covor este certificat conform STANDARD 100 de către OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!

Recenzii privind CarpetVista

4.8 din 5Obțineți o reducere de 15%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 15% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.