Covoare în birouri

Covorul ales corect pentru birou poate face toată diferenţa şi poate avea un mare impact asupra impresiei clienţilor şi altor persoane care vizitează biroul dumneavoastră. Avem covoare indicate pentru zone de recepţie şi săli de aşteptare, unde intră şi iese multă lume, precum şi covoare pentru săli de conferinţe şi spaţii de birouri. Deoarece covoarele au capacităţi deosebite de a absorbi sunetul, acestea se comportă bine în special în zonele de birouri cu spaţii largi. Răsfoiţi imaginile noastre cu covoare în diferite tipuri de aranjamente de birou şi lăsaţi-vă inspirat în alegerea pe care o faceţi. În funcţie de tipul de birou sau de spaţiu la care vă gândiţi, veţi găsi orice, de la covoare Persane unice, de mătase, până la covoare cu petice, denumite şi „Patchwork”, care sunt rezistente, vibrante şi pline de culoare.

Obțineți o reducere de 15%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 15% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.