Informații legale

Informații legale

Puteți găsi răspunsurile în cele mai frecvente întrebări despre cum se face comanda, livrări și retururi, la Cele mai frecvente întrebări .

Ne puteți contacta pe email la info@rugvista.com sau prin intermediul formularului nostru de contact. În zilele săptămânii, între orele 10 am - 6 pm, ne puteți de asemenea contacta la +44 20 3808 9940.

CarpetVista vă este oferit/-ă de

Informații bancă

Chief Executive Officer

Michael Lindskog

Președintele Consiliului

Erik Lindgren

Companie înregistrată în Suedia.

Număr organizație

Număr TVA

SE556458920701

Responsiabil/-ă pentru CarpetVistapropriul conținut

Michael Lindskog

Notă legală

Link către platforma Comisiei Europene pentru Disputele online ale consumatorilor. În conformitate cu reglementările privind soluționarea online a disputelor cu consumatorii.

Nu ne dorim și nici nu suntem obligați să participăm într-o procedură de soluționare a disputelor la un consiliu de arbitraj pentru consumatori.

Obțineți o reducere de 15%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 15% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.