Smocuri de mână Lână/vâscoză lucioasă

Charcoal Covor - Multicolore
200x300 cm

4.742 RON
10%
5.269 RON
Cel mai mic preț anterior: 4.742 RON
(TVA inclus)
Doar 2 în stoc

Livrare rapidă: 4 - 5 zile lucrătoare

Returnări gratuite

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Eden den Hertog

Eden den Hertog

Designer Olanda Olanda

Sunt un artist amator în vârstă de 16 ani din Olanda, care iubește designul grafic și arta digitală. În afară de școală petrec mult timp creând artă. Fiind o persoană tânără, îmi fac griji pentru mediu și pentru ce se va întâmpla în viitor. Combustibilii fosili sunt pe cale de eliminare dar ce vom utiliza în locul lor? Multe întrebări pentru generația următoare.

Covoare create de Eden den Hertog

Care & Fair

Suntem mândri că facem parte din organizația CARE & FAIR. Misiunea lor este de a îmbunătăți condițiile de viață ale țesătorilor de covoare din India și familiile acestora prin educație și sănătate.

Citiţi mai multe

OEKO-TEX®

Acest covor este certificat conform STANDARD 100 de către OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!

Recenzii privind CarpetVista

4.8 din 5Obțineți o reducere de 15%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 15% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.